Bokningsvillkor
Minimum beställning
Minimum 20 personer per vald buffé / rätt, för specialkost tillkommer ett pristillägg beroende på hur mycket i menyn som behöver anpassas.
Bokning
Vi erbjuder ENDAST catering på helgerna, Lördagar & Söndagar.
Bokning av catering görs senast 7 dagar innan, skriftligt via mail till: info@haeremai.se
Ändringar av beställd mat som antal, allergier eller meny måste göras senast 7 dagar innan satt datum.
Fullpris debiteras annars ändå.
Betalning
Görs med swish i samband med bokningen eller senast 7 dagar innan satt datum. Det går även att betala via faktura, observera att betalningen skall vara oss tillhanda senast 7 dagar innan satt datum.
Leveranskostnad
Vi levererar varm och kall mat inom Orust, för längre transport levereras endast kall mat för uppvärmning av kunden på plats.
Leveranspris,
Inom Orust mellan 09:00-14:00, 400 kronor (Ej Kärringön, Gullholmen, Flatön och Lyr)
Inom Orust mellan 14:30-20:00, 700 kronor (Ej Kärringön, Gullholmen, Flatön och Lyr)
Utanför Orust, mejla för en offert
I alla priser ingår moms 12% hämtpris